Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ιστολόγιο Αναστασίας Καραπαπά


Το ιστολόγιο http://filologow.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Αναστασία Καραπαπά, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Ελένης Τζάνη


Το ιστολόγιο http://renarro.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Ελένη Τζάνη, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μορφές πολιτισμού στην Ιθάκη της Πηνελόπης: Γεώργιος Μπράτσος



Το διδακτικό σενάριο "Μορφές πολιτισμού στην Ιθάκη της Πηνελόπης" δημιουργήθηκε από τον φιλόλογο Γεώργιο Μπράτσο, ο οποίος συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Παναγιώτη Μυλωνά


Το ιστολόγιο http://mpanagiotis.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τον φιλόλογο Παναγιώτη Μυλωνά, ο οποίος συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Καλλιόπης Μυλωνά


Το ιστολόγιο http://milonitsa.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Καλλιόπη Μυλωνά, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Αναστασίας Βαλιάνου


Το ιστολόγιο http://anvalianou.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Αναστασία Βαλιάνου, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Παρασκευής Μπάρλα


Το ιστολόγιο http://voulabarla.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Παρασκευή Μπάρλα, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Ελένης Αντζουλάτου


Το ιστολόγιο http://elantzoulatou.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Ελένη Αντζουλάτου, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.

Ιστολόγιο Κατερίνας Ασημακοπούλου


Το ιστολόγιο http://katerinaas.blogspot.gr/ δημιουργήθηκε από τη φιλόλογο Κατερίνα Ασημακοπούλου, η οποία συμμετείχε στο επιμορφωτικό-βιωματικό-εργαστηριακό σεμινάριο μικτής μάθησης, με θέμα: «Βιωματικό - εργαστηριακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στη διδακτική των φιλολογικών μαθημάτων», που διοργανώθηκε από τη Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων (ΠΕ02), Δρ. Μεταξούλα Μανικάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα το Μεσολόγγι. Το επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο ήταν διάρκειας 60 (εξήντα) ωρών και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2013 στο εργαστήριο Πληροφορικής (Η/Υ) του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου.